Suna acum la 0762074404 !

sâmbătă, 23 martie 2013

Husa coltar modular

     Domnul Marius G. si sotia lui ne-au marturisit ca , atunci cand s-au hotarat sa remodeleze apratamentul, nu s-au gandit foarte tare la aspectul practic legat de culoarea coltarului. Drept urmare au mers pe ideea unui coltar alb, care, ce-i drept, este foarte frumos, se potriveste cu restul mobilei si este si foarte confortabil.
     La scurta vreme dupa remodelarea locuintei si-au dat seama ca nu este o culoare practica, se murdareste repede si este greu de curatat.
 








Au decis sa rezolve aceasta situatie si ne-au contactat.

     Iata rezultatul:












Si acum, colaje :)









     Husele realizate urmaresc indeaproape formele canapelei. Deoarece coltarul este extensibil si modular, format din trei bucati, am realizat trei huse, cate una pentru fiecare parte a coltarului. Clientii nostri ne-au marturisit ca nu se asteptau ca husele realizate sa fie atat de detaliate, sa se muleze pe formele canapelei, sa lase vederii detaliile si rotunjimile bratelor sau despartirea pernelor de spatar si cu toate acestea sa fie atat de functionale. Materialul ales este unul de culoare maro deschis iar textura este tip "bob de orez", catifelat la atingere.
     Husele de coltar de acest tip sunt de dificultate ridicata. Practic, este un lego tridimensional. Formele rotunjite ale bratelor, pernele spatarului despartite prin cusaturi, pernutele lombare evidentiate, pernele de sezut detasabile, toate acestea sunt elemente pe care trebuie sa le iei in calcul in momentul in care desenezi tiparul.
     Speram ca imaginile prezentate v-au incantat privirea.

Echipa www.husedecanapea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salut. Comentariul tau va fi postat in cel mai scurt timp.